Dalen

Vecka 27-33

4800 SEK/vecka

Övriga veckor

4200 SEK/vecka

Dalen har ett avskilt läge 250 meter från Backgölen och cirka fyra kilometer från Skälsnäs gårdscentrum.

Fina bad och fiskemöjligheter finns i sjön Solgen, 1.5 km bort. Fiskekort krävs och båt och motor finns att hyra. El ingår veckorna 23- 34.

Rumsbeskrivning

Huset är 90 m² och består av fem rum och kök varav tre sovrum.

Nedre våningen består av kök, matrum och vardagsrum i en öppen planlösning samt sovrum med dubbelsäng. På nedervåningen finns också WC och dusch. På övervåningen finns två sovrum med två sängar i det ena och två sängar plus en våningsäng i det andra rummet. De två extrabäddarna är i form av en bäddsoffa på hallen däruppe.

8 ordinare + 2 extra Öppen Spis, inkl. ved
Kyl & Frys Dusch/WC
Utemöbler Grill
Microvågsugn Husdjur ej tillåtet
Rökning ej tillåtet

Om ni är intresserade av att bo på
Dalen
, fyll i fälten nedan och skicka iväg en förfrågan!

För mer information om bokning klicka här.

Dalen sett utifrån Köket och hallen sett från sovrummet på nedervåningen Vardagsrummet på nedervåningen Köket sett från vardagsrummmet på nedervåningen Liten tv hörna på övervåningen Sovrum med två enkelbäddar på övervåningen
Bilder från Dalen. För att få mer information om bilden klicka på ikonen med ett i uppe i vänstra hörnet. För att bläddra bland bilderna, använd antingen de små bilderna eller pilarna på sidorna.

Så här läser du kalendern arrow

För att bläddra i kalendern, använd de båda pilarna, som ser ut så här: Blue bar. Om ni trycker på knappen "idag" så tas ni automatiskt till dagens datum (färgat gult).

Blue bar innebär att det är bokat.

Kalender för Stugan Dalen