Näset

Vecka 27-33

6900 SEK/vecka

Övriga veckor

5900 SEK/vecka

Den gamla tegelmästarbostaden

Näset ligger 150 meter från sjön Solgen och man har således fin utsikt över vattnet. Bad och fiskemöjligheter finns nära tillhands. På tomten finns både äppel- och körbärsträd, och utanför går det ibland får och betar på gräset. Detta hus tillhörde en gång i tiden tegelmästaren på gården. Här bodde han med sin fru och sina barn.

Rumsbeskriving

Nedre våningen består av kök, matrum, sovrum med två sängar och vardagsrum samt WC och dusch. På övervåningen finns två sovrum med två sängar i varje. De övriga två ordinarie sängarna hittar man ute i friggeboden som ligger 15 meter från huset. De två extrabäddarna är i form av en bäddsoffa i vardagsrummet.

8 ordinare + 2 extra Öppen Spis, inkl. ved
kyl & frys Dusch/WC
Utemöbler Grill
Parabol, Astra/Hotbird Tvättmaskin
Rökning ej tillåtet Husdjur ej tillåtet
Internet

Nära till Sjön

Sjön Solgen ligger bara ett stenkast ifrån (nästan) så för fiskeintresserade är det ett perfekt utgångsläge. Nere vid sjön ligger Lusthuset där man kan fika, grilla och bad. Båtar finns också nere vid sjön. Både båt och motor kan hyras, även viss utrustning.

Om ni är intresserade av att bo på
Näset
, fyll i fälten nedan och skicka iväg en förfrågan!

För mer information om bokning klicka här.

Solgen glimmande i bakgrunden Solgen glimmande i bakgrunden I friggeboden till höger finns två bäddar Sovrum på nedervåningen Matrummet med den gamla vedeldade spisen på vänster sida Vardagsrummet ligger på nedervåningen Sovrum på nedervåningen Matrummet med den gamla vedeldade spisen på vänster sida Vardagsrummet ligger på nedervåningen I friggeboden står det två enkelsängar Soligt vid lusthuset
Bilder från Näset. För att få mer information om bilden klicka på ikonen med ett i uppe i vänstra hörnet. För att bläddra bland bilderna, använd antingen de små bilderna eller pilarna på sidorna.

Så här läser du kalendern arrow

För att bläddra i kalendern, använd de båda pilarna, som ser ut så här: Blue bar. Om ni trycker på knappen "idag" så tas ni automatiskt till dagens datum (färgat gult).

Blue bar innebär att det är bokat.

Kalender för Stugan Näset