Våra stugor

Vi har fyra stugor för uthyrning, alla vackert belägna med omedelbar närhet till natur och friluftsliv. Två av dessa ligger dessutom mycket nära fiskerika Solgens strand.

Näset

(8 bäddar + 2 extra)

Näset ligger 150 meter från sjön Solgen och 550 meter från Skälsnäs gårdscentrum. Det finns fina bad och fiskemöjligheter i sjön Solgen. Det här var en gång i tiden den gamle tegelmästarens bostad där han med sin familj bodde året runt. Enda grannen innan gårdscentrum är Nyanäs, som man delar lusthus och grillplats vid sjön med.

7 400 SEK/vecka

Nyanäs

10 bäddar

Nyanäs ligger 150 meter från sjön Solgen och 550 meter från Skälsnäs gårdscentrum. Det finns fina bad och fiskemöjligheter i sjön Solgen. I detta hus har man direkt sjöutsikt från nedervåningen. Enda grannen innan gårdscentrum är Näset, som man delar lusthus och grillplats vid sjön med.

7 400 SEK/vecka

Dalen

8 bäddar + 2 extra

Dalen har ett avskilt läge och ligger ungefär 250 meter från en göl, Backgölen. Om man vill fiska eller bada så rekommenderar vi att man tar sig till sjön Solgen som ligger ungefär 1,5 kilometer bort. Huset har åtta ordinarie bäddar och två extra bäddar i form av en bäddsoffa. Helt enkelt ett hus för de som är ute efter en lugn semester.

5 200 SEK/vecka

Piatorp

8 bäddar + 2 extra

Vårt största hus, högt upp med en underbar utsikt över sjön Solgen. Sängar 8+2. Dusch/wc, kyl/frys, braskamin, internet, diskmaskin, tvättmaskin

12 500 SEK/vecka

Boka

För bokning eller frågor ring oss på +46-70-37 33 001 eller maila till info@skalnasgard.se med din förfrågan för hus och period för hyrning.